Nyíregyháza hírei

2013.10.21. 11:21

1,6 kilónyi anyagot foglaltak le

A rendőrség közel 1600 gramm kábítószergyanús anyagot foglalt le egy nyíregyházi férfi lakásában - adta hírül a police.hu.

A rendőrség közel 1600 gramm kábítószergyanús anyagot foglalt le egy nyíregyházi férfi lakásában - adta hírül a police.hu.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kábítószer- kereskedelem bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást K. Pál 26 éves nyíregyházi lakos ellen - olvasható a rendőrség honlapján.

A rendőrség 2013. október 20-án este tartott házkutatást a férfi nyíregyházi lakásában, ahol 1596,62 gramm kábítószergyanús, a kábítószer kimutatására alkalmazott gyorsteszt eredménye szerint amfetamin tartalmú zöld növényi származékot foglalt le. A rendelkezésre álló adatok szerint a 26 éves nyíregyházi férfi árusította a kábítószert. A nyomozók a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrség vizsgálja, hogy a gyanúsított honnan szerezte be és kik azok, akiknek eladta a kábítószert.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya K. Pál ellen szabadlábon hagyása mellett kábítószer- kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt szakértő bevonásával folytat nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!