Nyíregyháza hírei

2013.10.16. 18:41

A Fidesz elítéli a gyűlöletkeltést

Nyíregyháza – Szabolcs-Szatmár-Bereg megye nem kér a baloldal erőszakos politikájából! – állította tegnap délután sajtótájékoztatóján Román István országgyűlési képviselő, megelőzve a Nyíregyházára érkező Bajnai Gordon (Együtt-PM Szövetség) bejelentéseit.

Nyíregyháza – Szabolcs-Szatmár-Bereg megye nem kér a baloldal erőszakos politikájából! – állította tegnap délután sajtótájékoztatóján Román István országgyűlési képviselő, megelőzve a Nyíregyházára érkező Bajnai Gordon (Együtt-PM Szövetség) bejelentéseit. A fideszes honatya emlékeztetett: előbb a budapesti szobordöntés, majd egy videójáték sokkolta a magyar társadalom józan többségét, ami a volt miniszterelnök nevéhez köthető. – A Fidesz elítéli a gyűlöletkeltést, erőfeszítéseit inkább a magyar társadalom problémáinak megoldására koncentrálja, ékes bizonyítéka ennek a rezsicsökkentés, illetve a nyugdíjasok, az egészségügy javítása és a devizahitelesek megsegítése érdekében tett lépések – fogalmazott Román István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!