Nyíregyháza hírei

2013.10.03. 17:52

Főhajtás a legendás tanár előtt

Nyíregyháza - Születésének 85. évfordulója alkalmából, barátok, egykori kollégák, tanítványok hajtották meg fejüket Hársfalvi Péter sírja előtt csütörtök délután Nyíregyházán, az Északi temetőben.

Nyíregyháza - Születésének 85. évfordulója alkalmából, barátok, egykori kollégák, tanítványok hajtották meg fejüket Hársfalvi Péter sírja előtt csütörtök délután Nyíregyházán, az Északi temetőben. A tanárt már életében legendák övezték, egyike volt a Nyíregyházi Tanárképző Főiskola egykori első oktatóinak. „A Történelemtudományi Tanszék első embere volt”, ahogy ezt megemlékező szavaiban felidézte Dr. Szabó Géza ny. főiskolai főtitkár, a Történelemtudományi Tanszék volt oktatója. A Hársfalvi Péter emlékére rendezett napon délután emlékülést tartottak a Nyíregyházi Főiskolán, valamint Ófehértó község önkormányzata, testületi ülésen adta át a Hársfalvi Péter tanulói ösztöndíjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!