Nyíregyháza hírei

2013.10.26. 11:36

Három budapesti kerület kereste a mátészalkai férfit - Rendőrségi hírek Szabolcsból

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. október 25-én történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. október 25-én történt események összefoglalója.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást A. Márió 19 éves nyíregyházi lakos ellen. A fiatal fiú 2013. október 25-én délután egy nyíregyházi nagyáruházban különböző árucikkeket a ruhája alá elrejtett és megkísérelte eltulajdonítani. Az áruház biztonsági szolgálatának egyik munkatársa a fiatalt tetten érte és értesítette a rendőrséget. A rendőrök a 19 éves fiút elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság járőrei 2013. október 25-én igazoltatták N. Alex 32 éves mátészalkai lakost. Az intézkedés közben kiderült, hogy a Budapest XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróság a férfi elfogását és őrizetbe vételét rendelte el. A rendőrök N. Alexet a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás tartama alatt szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást N. Attila Egon 37 éves tarpai lakos ellen. A járőrök 2013. október 25-én délután Vásárosnamény belterületén igazoltatták a segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit. Az intézkedés közben kiderült, hogy a férfi érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a Pesti Központi Kerületi Bíróság a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök N. Attila Egont elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!