Nyíregyháza hírei

2013.10.15. 11:21

Ismerős arcok a Váci kulturális központban

Nyíregyháza - Humorral és rockkal búcsúzik októberben látogatóitól a megújulás előtt álló Váci Mihály Kulturális Központ. A művelődési centrum színpadán október 18-án 19.30 órától a Showder Klub sztárjai – Lorán Barnabás, Orosz György és Rekop György – gondoskodnak a rekeszizmok megmozgatásáról.

Nyíregyháza - Humorral és rockkal búcsúzik októberben látogatóitól a megújulás előtt álló Váci Mihály Kulturális Központ. A művelődési centrum színpadán október 18-án 19.30 órától a Showder Klub sztárjai – Lorán Barnabás, Orosz György és Rekop György – gondoskodnak a rekeszizmok megmozgatásáról. – 320 kilónyi stand up 120 percben – számszerűsítette a lényeget Mák István szervező, majd elmondta: október 22-én is ismerős arcok látogatnak a „művházba”, kedden 20 órától a fiatalok és középkorúak körében is népszerű Ismerős Arcok, valamint a Radar együttes tart fergeteges rock koncertet.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!