Nyíregyháza hírei

2013.10.17. 19:34

TOP 100 Klub a fejlesztésekről és a fenntarthatóságról

Nyíregyháza - A Kelet-Magyarország csütörtökön tartott TOP 100 Klub találkozójának a Dunapack Kft. nyíregyházi központja adott otthont.

Nyíregyháza - A Kelet-Magyarország csütörtökön tartott TOP 100 Klub találkozójának a Dunapack Kft. nyíregyházi központja adott otthont. A résztvevőket Nyéki Zsolt, a lap főszerkesztő-helyettese köszöntötte, majd a Dunapack ügyvezető igazgatója, Galambos Attila vezette körbe a gyárban a vendégeket.

Ezt követően kezdődött el a fórum két napirendi témában: aktuális fejlesztések, beruházások megyénkben valamint a fenntartható termelés és fejlődés a megyei cégek gyakorlatában. Felvezető előadást tartott dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere, Ingo Heerdt, a Hübner-H Kft. ügyvezető igazgatója, Tóth Csaba, a LEGO Manufacturing Kft. HR-vezetője és Lénárt Krisztián, az Eissmann Automotive Hungaria Kft. gazdasági igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!