Nyíregyháza hírei

2013.10.30. 18:27

Ünnepi nyitva tartás

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az alábbiak szerint alakul a Szabolcs Volán Zrt. ünnepi menetrend naptára:

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az alábbiak szerint alakul a Szabolcs Volán Zrt. ünnepi menetrend naptára:

Október 31-én, csütörtökön a hetek utolsó tanszünetes munkanapjára, november 1-jén, pénteken munkaszüneti napokra (vasárnapra), november 2-án, szombaton szabadnapokra (szombatra), november 3-án, vasárnap a hetek első munkanapját és a hetek első iskolai előadási napját megelőző munkaszüneti napokra, november 4-én, hétfőn a hetek első munkanapjára és a hetek első iskolai előadások napjára és november 5-én, kedden iskolai előadások napjára meghirdetett menetrend lesz érvényben.

A kegyeleti ünnepek miatt változik a vasúti menetrend. Október 31-én a pénteki, november 1-jén a szombati, november 2-án az ünnepnapi menetrend lesz érvényben. November 3-án már a szokásos vasárnapi rend szerint közlekednek a vonatok. A könnyebb eljutás érdekében mentesítő vonat indul 15.30-kor Nyíregyházáról Debrecenen át Budapest Nyugati pályaudvarra.

November 1–3-áig ingyenes a parkolás Nyíregyházán.

A nyíregyházi polgármesteri hivatalban november 1-jén, pénteken az ügyfélfogadás szünetel. Nyitás: november 4-én, hétfőn 8 órakor.

A Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. tájékoztatja a Tisztelt Vásárlókat, hogy november 1-jén (péntek) valamennyi nyíregyházi piac (a vásártér kivételével) virágárusítás miatt nyitva tart. A többi napon a piacok a szokásos nyitvatartási rend szerint várják a vásárlókat. November 1-jén a NyírVV ügyfélszolgálatai zárva lesznek.

A Térségi Hulladék-Gazdálkodási Kft. tájékoztatása alapján november 1-jén a hulladékszállítás a megszokott járatrend szerint történik. A Regionális Hulladékkezelő Üzem, valamint a hulladékudvarok zárva tartanak.

A Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár Központi Könyvtára és fiókkönyvtárai november 1-jén és 2-án (pénteken és szombaton) zárva tartanak, nyitás: november 4-én 13 órakor.

A Jósa András Múzeum november 1-jén zárva tart. A múzeum új nyitva tartási rendje november 2-ától: 8–16 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!