Nyíregyháza hírei

2013.11.05. 13:55

Szombatig összeszámolnak minket

Nyíregyháza - A Bánki Donát középiskola diákjai segítségével egy közlekedésfejlesztési projekthez gyűjtenek adatokat szombatig Nyíregyházán. Ennek során kikérdezik az autósokat, de összeírják a parkolóban álló járműveket is.

Nyíregyháza - A Bánki Donát középiskola diákjai segítségével egy közlekedésfejlesztési projekthez gyűjtenek adatokat szombatig Nyíregyházán. Ennek során kikérdezik az autósokat, de összeírják a parkolóban álló járműveket is. A projekt célja olyan fejlesztések meghatározása, amellyel Nyíregyháza és agglomerációs térsége számára a település átalakuló szerkezeti adottságainak figyelembe vételével – a fenntartható, környezetbarát közlekedés megvalósítható.

Az adatgyűjtés menetrendje:

November 5.: A közúti megállításos kikérdezések során 6 és 18 óra között Nyíregyháza bevezető útjain megállítják a gépjárműveket, majd az utasokat kérdőív segítségével kérdezik a közlekedési szokásaikról.

November 6.: Reggel 6 és 18 óra között a helyi autóbusszal közlekedő utasokat kérdezik ki az utazási szokásaikról a forgalmasabb autóbusz megállókban.

November 7., 9.: Közúti csomóponti és keresztmetszeti forgalomszámlálások során 6 és 22 óra között a fontosabb kereszteződésekben és csomópontokban irányonként végeznek forgalomszámlálást.

November 5., 9.: a parkolás felvételek során 7 és 18 óra között a várakozó autókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!