Nyíregyháza hírei

2013.12.02. 11:50

Az archaikum és folklór keveredik a Bárkával

Nyíregyháza -  Vendégjátékra érkezik a budapesti Bárka Színház a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházba december 3-án, kedden este.

Nyíregyháza -  Vendégjátékra érkezik a budapesti Bárka Színház a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházba december 3-án, kedden este. A Másik idő című előadás, mely 19 órától a Krúdy Kamaraszínpadon látható, Varjú Olga egyszemélyes színháza. A színésznő nem ismeretlen a nyíregyházi közönség előtt, hiszen tíz évig volt a városi teátrum társulatának tagja.

„A bejárat előtt egy tükör kerete. Messzebb piros bársonyon arany képkeret, könyvek bagoly, nyereg, szék… Elegáns, szép nő diót tör. És mesél…” Kiss Anna a műveiben az archaikumra és a folklórra tekint. A láthatatlan múlt, ez a velünk élő hátrahagyott birodalom „alkottat” vele művet – Varjú Olga rátalált erre a világra.

A kedd esti másik csemege A vízzel szemben című előadás, amely 20 óra 30 perctől a színház büféjében látható. A darab Spolarics Andrea szereplésére épül. „Az évek munkája pedig meghozza gyümölcsét: piaci részesedésünk a Q3 időszak végére elérte a 86 százalékot, a férjemmel meg a gyerekekkel pedig egy jó ideje csak post it-elünk. Groteszk? Röhej”.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!