Nyíregyháza hírei

2013.12.20. 10:46

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2013. december 19-én történt rendőrségi eseményeiből.

Nyíregyháza – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2013. december 19-én történt rendőrségi eseményeiből.A Mátészalkai Rendőrkapitányság járőrei 2013. december 19-én Szamoskér belterületén igazoltatták S. Attila 47 éves szamoskéri lakost. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a férfi ellen a Székesfehérvári Járásbíróság tartás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 17 éves kemecsei lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiú 2013. december 19-én betört egy kemecsei családi házba és onnan egy hűtőszekrényt eltulajdonított. A rendőrök a fiatal fiút elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást H. József 36 éves ibrányi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. december 19-én egy Ibrány belterületén lévő szórakozóhely előtt, előzetes szóváltást követően bántalmazott egy 62 éves helyi lakost. A rendőrök H. Józsefet elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!