Nyíregyháza hírei

2013.12.06. 07:32

Hármasával törtek az autók

Három gépkocsi karambolja nyomán tetemes anyagi kár keletkezett csütörtök este Nyíregyháza belterületén.

Három gépkocsi karambolja nyomán tetemes anyagi kár keletkezett csütörtök este Nyíregyháza belterületén.Egy VW Polo járt a legrosszabbul, de a Fiat Punto sem úszta meg könnyebben, a Peugeotnak pedig mindkét oldala megrongálódott egy hármas karambolban csütörtök este Nyíregyházán, a László utcaBelső körút kereszteződésében. A haladási irányokat eddig nem sikerült tisztázni, de bizonyos, hogy a három autó egyikének vezetője a Belső körúton próbált az esti csúcsforgalom idején átjutni.

Vélhetően valamit nem észlelt időben, mert a védett útra hajtva mindhárman összeütköztek. A nyomok alapján az tűnik valószínűnek, hogy a Fiat Punto a VW Polo oldalának ütrközött, és a kereke is kiszakadt. A kárhelyre riasztották a nyíregyházi tűzoltókat és a mentők is kivonultak. Szerencsére személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár első becslésre is meghaladta a 3 millió forintot. A rendőrség eljárás során tisztázza a felelősség kérdését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!