Nyíregyháza hírei

2013.12.21. 12:11

Szemünk fénye gyermek karácsony a vakok egyesületében

Nyíregyháza - A Vakok és Gyengénlátók Sz-Sz-B megyei egyesületének dolgozói immár második éve rendeztek jótékonysági gyermekkarácsonyt az egyesület irodájában.

Nyíregyháza - A Vakok és Gyengénlátók Sz-Sz-B megyei egyesületének dolgozói immár második éve rendeztek jótékonysági gyermekkarácsonyt az egyesület irodájában. A jótékonysági program célja, hogy adományokkal, támogassák azokat a gyerekeket akik látássérültek, hátrányos helyzetű családokban élnek, fiatal felnőttek, vagy olyan látássérült szülők akik egyedülállóként gondoskodnak gyermekeikről.

Idén A Magyar élelmiszerbank egyesület, tartós élelmiszereket, a Shager Pharma hangos mese CD-ket, a SZ-SZ-B megyei kormányhivatal szociális és gyámhivatala játékokat, ruhákat, édességeket, mesekönyveket, a Kárpátaljai magyar iskolai könyvtárak alapítvány egy laptoppot, a LEGO duplókat, magánszemélyek pedig gyümölcsöt és édességeket adományoztak.

A rendezvényen 50 látássérült gyermek és fiatal felnőtt részesült a megye minden részéről adományban.

Nagy Tünde

elnök

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!