Nyíregyháza hírei

2013.12.01. 10:41

Tiltott helyen kínálta szolgáltatásait Brigitta - Rendőrségi hírek a megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. november 30-án történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. november 30-án történt események összefoglalója.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykálló Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást H. Sándor 22 éves bökönyi lakos ellen. A férfi 2013. november 30-án egy Bököny külterületén lévő földterületről akácfát kísérelt meg eltulajdonítani. A férfit a vadőr és annak segítője tetten érte és értesítette a rendőrséget. A helyszínre irányított járőrök H. Sándort elfogták, a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 17 éves tiszaadonyi lakos ellen. A fiatal 2013. november 29-én egy tiszaadonyi lakóház udvarából kerékpárt tulajdonított el. A bejelentést követően a rendőrök a 17 éves fiút elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást V. Brigitta 19 éves vajai lakos ellen. A nőt a járőrök 2013. november 30-án a 41-es számú főútvonal mellett tetten érték, miközben szexuális szolgáltatást kínált anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. A fiatal nő tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi iratok nélkül végezte. A rendőrök V. Brigittát elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!