Nyíregyháza hírei

2014.01.30. 08:54

Hajnalban már sózták az utakat

Nyíregyháza - Tegnap éjjel ismét havazott, de a hó mennyisége nem volt számottevő (2 cm), inkább az utak felfagyása okoz problémát a megyeszékhelyen - adta hírül a NYÍRVV Nonprofit Kft. sajtóosztálya.

Nyíregyháza - Tegnap éjjel ismét havazott, de a hó mennyisége nem volt számottevő (2 cm), inkább az utak felfagyása okoz problémát a megyeszékhelyen - adta hírül a NYÍRVV Nonprofit Kft. sajtóosztálya. Ezért a NYÍRVV Nonprofit Kft. munkatársai és gépei hajnali két órakor lesózták a főbb tömegközlekedési- és gyűjtő utakat. Kisgépeink a belváros tereit és járdáit takarítják, kézi munkaerővel szélesítjük a járdák hómentes felületeit, síktalanítjuk a gyalogátkelőhelyeket, buszöblöket és kiássuk a víznyelő aknákat. Az éjszakai hószolgálatban félszáz főállású munkatársunk vett részt, napközben pedig további 25 fő közfoglalkoztatott kapcsolódik be a munkálatokba - tájékoztatott a cég.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!