Nyíregyháza hírei

2014.01.28. 09:48

Jegyzet: Röhögő, görcs, oldó

<em>Ebben a fagyos hangulatban is komoly, hogy a VIDOR markáns nyíregyházikum. Az ország egyik legnagyobb színházi és szabadtéri fesztiválján, Közép-Európa legnagyobb világzenei seregszemléjén a vidámság és a derű uralja a várost augusztus végén, szeptember elején.</em>&nbsp;Ladányi Tóth Lajos jegyzete.

Ebben a fagyos hangulatban is komoly, hogy a VIDOR markáns nyíregyházikum. Az ország egyik legnagyobb színházi és szabadtéri fesztiválján, Közép-Európa legnagyobb világzenei seregszemléjén a vidámság és a derű uralja a várost augusztus végén, szeptember elején. Ladányi Tóth Lajos jegyzete.Több tucat helyszín, több száz program és százezres látogatószám...  A poénpetárdákra vevő a közönség, a mosolyfakasztást garantáló jegyeknek folyamatosan nagy a keletjük. Röhej, hogy anno a fesztivál puszta léte is veszélybe került.

Vicces, hogy mennyire lüktet olyankor a megyeszékhely szíve. Nevetséges, hogy egy színes krétával az aszfaltra karcolt idézet milyen pozitív hatással bír a gyanútlan járókelőkre. Kacagtató, hogy a mozdulatlan élő szobor mennyire mulatságos tud lenni. Hat az ötlet: kis befektetéssel is lehet nagyot alkotni.

A rekeszizom mozgatásában rejlő erőt a fővárosban is felismerték, ahol hamarosan kezdődik a második Thália Humorfesztivál. Öt napon át lesz nyitva a humorzsák. Többek között a Nyíregyházi Főiskola volt növendéke nyomja a sódert: Aranyosi Péter is nevetség tárgyává válik ismert személyként, bizonyítva, hogy egyedi példányokat termel a szórakoztatóiparunk az acélvárosból. Lám, nem csak sírva vigad a magyar, lételeme a mosoly. Még ha mostanság az arcára is fagy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!