Nyíregyháza hírei

2014.01.15. 07:35

Minden ATM-ből ingyenes lesz!

Nyíregyháza - Számos kérdést intéztek hozzánk olvasóink a havi két díjmentes készpénzfelvételre vonatkozóan.

Nyíregyháza - Számos kérdést intéztek hozzánk olvasóink a havi két díjmentes készpénzfelvételre vonatkozóan.Február elsejétől csak az élhet a havi kétszeri, maximum 150 ezer forintos, ingyenes készpénzfelvételi lehetőséggel, aki január 20-ig igényli ezt a bankjánál. Ez azonban nem végső határidő, a következő hónapokban is lehet majd nyilatkozni, az adott hónap 20-áig leadott igénylések után a következő hónaptól vehető igénybe a kedvezmény.

– Az elkövetkezendő napokban még ennél is több kártyatulajdonosra számítunk – mutatott körbe a zsúfolásig telt ügyféltérben tegnap az egyik nyíregyházi pénzintézet dolgozója, majd hozzátette: nagyban megkönnyítené a dolgukat és jelentősen felgyorsítaná az ügyintézést, ha az ügyfelek tájékozódnának az alapvető tudnivalókról, mielőtt átlépik a bank küszöbét. – A hírleveleinkből, illetve a pénzintézetünk honlapján található közérthető leírásokból a legtöbb kérdésre kimerítő választ kaphat(ná)nak a kártyabirtokosok.

Eleget téve olvasóink kéréseinek és megkönnyítve a banki ügyfelek, illetve ügyintézők dolgát, csokorba szedtük a szerkesztőségünkhöz utóbbi időben beérkezett leggyakoribb kérdéseket a havi két díjmentes készpénzfelvételi lehetőséggel kapcsolatban.

(A teljes cikket elolvashatja a Kelet-Magyarországban vagy a Kelet.hu-n.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!