Nyíregyháza hírei

2014.01.31. 17:33

MSZP sajtótájékoztató: "Építsük újjá együtt a köztársaságot és Nyíregyházát is!"

Nyíregyháza - Az ellenzék csapata készen áll, hogy április 6-án egy új rendszert építsen az országban és Nyíregyházán egyaránt – hangzott el az ellenzéki demokratikus összefogás pénteki, közösen tartott sajtótájékoztatóján, ahol felszólalt Jeszenszki András országgyűlési képviselőjelölt, Lövei Csaba, az Együtt regionális koordinátora, Hunyadi János, a DK választókerületi elnöke és Nánási Péter, a PM megyei csoportvezetője.

Nyíregyháza - Az ellenzék csapata készen áll, hogy április 6-án egy új rendszert építsen az országban és Nyíregyházán egyaránt – hangzott el az ellenzéki demokratikus összefogás pénteki, közösen tartott sajtótájékoztatóján, ahol felszólalt Jeszenszki András országgyűlési képviselőjelölt, Lövei Csaba, az Együtt regionális koordinátora, Hunyadi János, a DK választókerületi elnöke és Nánási Péter, a PM megyei csoportvezetője. A Fidesz az ország javait akarja, mindenre ráteszi a kezét. A dolgozó emberek munkalehetőségeit és a diákság jövőjét megsemmisítették, hamisított adatokkal próbáltak előnyt szerezni maguknak, e mellett az egészségügy mély vízbe került.

Április 6-án választhatunk, hogy folytatjuk a kormány kilátástalan politikáját, vagy egy szabad jövőt és jobb életet választunk. Építsük újjá együtt a köztársaságot és Nyíregyházát is. Sok tennivalónk lesz, hogy az elmúlt négy év szenvedését követően megkezdjük az újjáépítést – fogalmazott Jeszenszki András, országgyűlési képviselőjelölt.

- KM-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!