Nyíregyháza hírei

2014.01.22. 15:46

Régiből újat, gondold újra

Nyíregyháza - Hulladékhasznosítási kiállítást rendeztek Nyíregyházán, a Nyíregyházi Főiskola Apáczai Csere János Gyakorló Általános Iskoláa és Alapfokú Művészeti Iskolában.

Nyíregyháza - Hulladékhasznosítási kiállítást rendeztek Nyíregyházán, a Nyíregyházi Főiskola Apáczai Csere János Gyakorló Általános Iskoláa és Alapfokú Művészeti Iskolában. A feladat az volt, hogy minél több olyan dolog felhasználásával készítsenek a gyerekek játékot, hasznos holmit, aminek alapját máskor a hulladékba dobják az emberek.

– Ne dobd ki – ez volt az egyik mottója a rendezvénynek, és amikor a kis művek elkészültek, csoportonként mindenki megnézhette, milyen ötleteket találtak ki a többiek.

Készült társasjáték, szélforgó, szélcsengő, robot, gitár, virágtartó, szívószál tartó, vagy csak egy aranyos teknős. A lépcsőfordulóban plakátokon is lerajzolták a kicsik, hogyan gondolják máshogy megoldani a környezet védelmét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!