Nyíregyháza hírei

2014.02.03. 07:59

Az övék a főnyeremény

A vagyonnyilatkozatokból kiderül: egy képviselő milliókat nyert a lottón.

A vagyonnyilatkozatokból kiderül: egy képviselő milliókat nyert a lottón.A miniszterelnök-pártelnök vagyonnyilatkozata szerint Orbán Viktor tavaly vásárolt Felcsúton egy lakóházat, banki tartozása továbbra is a feleségével közösen felvett 20 millió forintos jelzáloghitel még fennálló része, 9,3 millió forint. Mesterházy Attila, az MSZP elnök-frakcióvezetője tavaly eladta a Tolna megyei Gerjenben található legelő és erdő tulajdonrészét, így nyolc ingatlanban maradt részesedése.

Az előző évhez hasonlóan 1,5 millió forint készpénzzel gyarapította megtakarítását, amely ebben a formában nyolcmillió forint volt tavaly. Vona Gábornak, a Jobbik elnökének és frakcióvezetőjének továbbra sincs ingatlanja, illetve értékes ingósága, míg Semjén Zsolt KDNP-elnök vagyontárgyai közé az antik bútorokat sorolja. Gyurcsány Ferenc DK-elnök tulajdonában továbbra is egy 50 négyzetméteres pápai lakás és a feleségével 2009 őszén vásárolt 267 négyzetméteres kötcsei ingatlan áll.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei képviselők vagyona nemigen változott: egy-egy új autó, néhány ingatlan és egy motorcsónak jelzi a tavalyi gyarapodást.

(A teljes cikket elolvashatja a Kelet-Magyarországban vagy a Kelet.hu-n.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!