Nyíregyháza hírei

2014.02.18. 07:13

Időben szóltak, hogy baj lesz

Nyíregyháza - A tagok csak küldötteken keresztül informálódhatnak a Lakszöv teljes gazdálkodásáról.

Nyíregyháza - A tagok csak küldötteken keresztül informálódhatnak a Lakszöv teljes gazdálkodásáról.

Az újabb olvasói felvetésre, kik férhetnek hozzá az elszámolásokhoz, kiadásokhoz, mérlegadatokhoz, Siktár Valéria, a Nyíregyházi Lakásszövetkezet főkönyvelője így válaszolt:

– Nem fogjuk közszemlére tenni egyetlen dolgozónk bérkartonját és munkaszerződését sem, de a hivatalos ellenőrző szervek előtt mindig nyitva áll az ajtónk. A lakásszövetkezet felügyelő biztosa és a küldöttgyűlés, valamint a lelkiismeretes házbizottsági elnökök folyamatosan figyelemmel kísérik a kiadásokat, bevételeket. A társadalmi munkában (értsd: ingyen) dolgozó küldöttgyűlési tagok minden évben a teljes lakásszövetkezeti állomány gazdálkodásáról tájékoztatást kapnak a vezetőségtől kezdve a dolgozói állományon keresztül az épületek mindennemű kiadásáig. Az igen terjedelmes szöveges és számszaki anyagot indokolatlan és roppant költséges lenne 5200 címre kézbesíteni, de a dokumentumok a küldötteken keresztül elérhetőek, megtekinthetőek. A házbizottsági elnökök és a tagság minden olyan információhoz hozzáfér, amely a saját épületével kapcsolatos – tájékoztatott a főkönyvelő.

KM-PI

(A cikk teljes terjedelmében a kelet.hu-n és a KM február 18-ai lapszámában olvasható.)


Kapcsolódó cikkek:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!