Nyíregyháza hírei

2014.02.12. 10:17

Jobbik-sajtótájékoztató

Nyíregyháza – Február 15-én Miskolcon tartja országos kampánynyitó rendezvényét a Jobbik, hangsúlyozva, mennyire fontos számunkra a vidéken élők sorsa.

Nyíregyháza – Február 15-én Miskolcon tartja országos kampánynyitó rendezvényét a Jobbik, hangsúlyozva, mennyire fontos számunkra a vidéken élők sorsa. Két nagy rendezvényünk lesz a napokban megyénkben: pénteken 18 órától a Nyíregyházán, a Szarvas utcai irodaházban, vasárnap 17 órától a baktalórántházi művelődési központban kaphatnak válaszokat a magyar társadalom jelentős részét foglalkoztató problémákra az érdeklődők – jelentette be Bakó József megyei elnök. A kampányfőnök szerint egyedül a Jobbik az a politikai erő, amely nyíltan beszél az olyan tabutémákról, mint a politikusbűnözés felszámolása, az államadósság újratárgyalása, a devizahitelesek jövője, valamint a radikális javulásért kiáltó közbiztonság, egészségügy, oktatás. – Nemcsak kimondani, megoldani is és képesek vagyunk ezeket a problémákat, ehhez azonban a választók felhatalmazása kell. Országosan 2500, Szabolcsban 250 helyszínen tartunk fórumokat, standjainknál pedig gyűjtjük a jelöltjeinket támogató aláírásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!