Nyíregyháza hírei

2014.02.06. 12:16

Jobbik-sajtótájékoztató: „A külföldön munkát vállaló magyarok nem kalandorok, hanem gazdasági menekültek!”

Nyíregyháza – Megyénk egyik legnagyobb problémája a munkanélküliség és az alulfizetettség miatti elvándorlás. Megélhetési gondokkal küzdő magyar fiatalok (és kevésbé fiatalok) sokaságából csinált az elmúlt 4, 8, 12 év kormányzása gazdasági menekültet – jelentette ki dr. Gyüre Csaba országgyűlési képviselő, a Jobbik alelnöke.

Nyíregyháza – Megyénk egyik legnagyobb problémája a munkanélküliség és az alulfizetettség miatti elvándorlás. Megélhetési gondokkal küzdő magyar fiatalok (és kevésbé fiatalok) sokaságából csinált az elmúlt 4, 8, 12 év kormányzása gazdasági menekültet – jelentette ki dr. Gyüre Csaba országgyűlési képviselő, a Jobbik alelnöke. – Több százezer szakképzett, jó fizikumú és szellemi képességű hazánkfia nem önszántából, nem „kalandvágyból” próbál idegen országokban boldogulni, ahogyan azt Orbán Viktor miniszterelnök állítja, hanem kényszerből, hátrahagyva családot, rokonokat, barátokat. A vidékért felemelkedéséért csak szavakban harcoló kormányok gazdaságpolitikája megbukott, munkahelyhiányt és állandó bizonytalanságot szült. A Jobbik április 6-án arra kér felhatalmazást, hogy programjával munkahely- és otthonteremtő, kiszámítható jövőt nyújtson minden magyar embernek, aki itthon akar boldogulni, és „hazahívja” a már kivándorolt gyermekeket, unokákat – mondta a jobbikos honatya.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!