Nyíregyháza hírei

2014.02.12. 12:11

LMP-sajtótájékoztató | Bemutatta jelöltjeit a Lehet Más a Politika

Nyíregyháza - Jelöltbemutatót tartott a Lehet Más a Politika Nyíregyházán. Szél Bernadett társelnök a bemutatás előtt néhány szóban kitért Orbán Viktor pekingi látogatására is.

Nyíregyháza - Jelöltbemutatót tartott a Lehet Más a Politika Nyíregyházán. Szél Bernadett társelnök a bemutatás előtt néhány szóban kitért Orbán Viktor pekingi látogatására is. – Orbán Viktor Kínát akar csinálni Magyarországból, hisz a magyar víz- és hulladékgazdálkodást is felajánlotta az ottani befektetőknek, ami felháborító. A „moszkvai szeánsz” is hasonlóképpen indult, majd kisvártatva jött is a paksi bővítésről szóló megállapodás híre – mondta Szél Bernadett, majd rátért a megye hat választókerületében induló jelöltek bemutatására.

Eszerint az 1. számú kerületben Szabolcsi Beáta (az ÉFOÉSZ iskolaigazgatója), a 2. számúban Tóth Miklós (hitoktató, civil aktivista, projektmenedzser), a 3. számúban dr. Balogh Emese (környezetvédelmi szakjogász, a Magyar Heksinki Bizottság megyei képviselője), a 4. számúban Bartha Olivér (biztosítási tanácsadó, négy gyermekes családapa), az 5. számúban Tempfli József (műszaki szakember), míg a 6. számú választókerületben Máté György Ákos (megyei területi választmányi elnök) indul az áprilisi választásokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!