Nyíregyháza hírei

2014.02.28. 10:35

Megkérdeztük: Lakóhelyén van elég zöld felület?

Nyíregyháza - Ezúttal azt kérdeztük olvasóinktól, hogy szerintük van-e elég zöld felület lakóhelyükön.

Nyíregyháza - Ezúttal azt kérdeztük olvasóinktól, hogy szerintük van-e elég zöld felület lakóhelyükön. Tisza Bálint a megyeszékhelyen lakik, annak is a belvárosában. – Egy kis hiányérzetem azért akad, bár azt nem mondhatom, hogy nincs egy darab fa sem a környékünkön, viszont annál, amennyi van, lehetne egy kicsivel több – válaszolta. Vida Zoltán is belvárosi gyerek, ám ő éppen egy park és egy játszótér közelében él, nincs oka a panaszra, mint mondta: „jut neki bőven a zöldből”. Aradványi Péter Nyíregyháza külterületén, a Kertvárosban lakik, ő is elégedett a környezetében fellelhető zöld felület nagyságával. – Részemről éppen elég fű, fa és bokor található a megyeszékhelyen – tette hozzá.

Kiss Roland nagykállói, éppen egy erdős terület közvetlen közelében lakik a családjával, ezért „köszöni szépen”, de mindent rendben talál lakóhelye zöld felületének nagyságával. Dorogi Miklósné azt mondja, hogy Borbányán, ahol ő él, minden a legnagyobb rendben, inkább a járdák hiányoznak a településrészről. – Családi házas övezetben lakom, szépen rendben van tartva a környék – mondta az idős hölgy. Kiss Andrea bár nem a megyében lakik, ám a megyeszékhelyen végzi felsőfokú tanulmányait. – Egy rossz szavam sincs Nyíregyházáról, a Sóstói erdő egy igazi gyöngyszem.

KM-TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!