Nyíregyháza hírei

2014.02.06. 07:54

Megkérdeztük: Ön kinek ajánlja/ajánlaná fel az adója 1+1 százalékát?

Ezúttal azt kérdeztük olvasóinktól, hogy kinek ajánlják/ajánlanák fel az adójuk 1+1 százalékát.

Ezúttal azt kérdeztük olvasóinktól, hogy kinek ajánlják/ajánlanák fel az adójuk 1+1 százalékát. Szikora Evelin így válaszolt: – Bár én még nem tudok így „jótékonykodni”, hallottam a felajánlási lehetőségekről. Sokan versengenek az adóforintokért, fontos, hogy valóban jó helyre kerüljön a pénz. Én az egyháznak adnám – mondta. – Sok kicsi sokra megy, ezért ne legyünk érdektelenek! – válaszolt Béres Csaba, aki a tanyabokrokban élő idősektől kezdve a beteg gyerekekig mindenkinek segítő jobbot nyújtana adóforintjaival. Király Anna a református egyházon és valamilyen hozzá kapcsolódó civil szervezeten keresztül a rászorulókat, a gyerekek táboroztatását, tanulmányaik segítését támogatná.

Bartha Erna szerint elgondolkodtató, milyen sokan támogatják az állatbarát szervezeteket az emberek megsegítése helyett. – Mindenki a lelkiismerete szerint dönthet az adóforintjai sorsáról – mondta. – Az iskolákat, óvodákat nem veti fel a pénz manapság. A szülők bölcsen teszik, ha annak az intézménynek az alapítványát támogatják, ahová a gyermekük jár – tanácsolta Biri Józsefné. Lukovics Gergő a fiatalokra, azon belül is a tehetséggondozásra helyezné a hangsúlyt. – A felzárkóztató programokba sok pénzt ölünk, kevés hatékonysággal, ezért inkább a valóban tanulni vágyók boldogulását segítem.

KM-PI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!