Nyíregyháza hírei

2014.02.12. 18:56

Összefogás 2014 - sajtótájékoztató

Nyíregyháza - Az Összefogás 2014 nyíregyházi kampánynyitó rendezvényét megelőzően Bajnai Gordon, az Együtt-PM vezetője sajtótájékoztatón foglalta össze a szövetség legfőbb céljait és üzeneteit.

Nyíregyháza - Az Összefogás 2014 nyíregyházi kampánynyitó rendezvényét megelőzően Bajnai Gordon, az Együtt-PM vezetője sajtótájékoztatón foglalta össze a szövetség legfőbb céljait és üzeneteit. Bírálta a paksi erőmű bővítését, de – mint fogalmazott – nem azért, mert orosz- vagy atomellenesek, hanem mert „Orbán Viktor ezzel feladta a Magyarország függetlenségéért vívott harcot, letett az államadósság- és a rezsicsökkentésről”.

– Április 6-a egyfajta népszavazás is lesz, a jövőnkről. Korrigálni akarjuk az elmúlt 4, sőt az elmúlt 24 év hibáit, és az országot gazdaságilag helyes, fejlődő pályára állítani, munkahelyeket terenmteni, de nem „számmisztikával”, ahogy a Fidesz-kormány teszi. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 600 munkahely megszűnését jelentették be a közelmúltban. Mi 300 milliárd forintot fordítanánk a leghátrányosabb térségek felkarolására. Ennek megvalósításához kér bizalmat az ellenzéki Összefogás színeiben Nyíregyházán induló két képviselő-jelöltünk, Jeszenszky András és Juhász Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!