Nyíregyháza hírei

2014.02.28. 10:37

Se dió, se pénz

Nyíregyháza - Vádemelési javaslattal zárta le a Nyíregyházi Rendőrkapitányság egy hétszázezres lopás nyomozását - adta hírül a police.hu.

Nyíregyháza - Vádemelési javaslattal zárta le a Nyíregyházi Rendőrkapitányság egy hétszázezres lopás nyomozását - adta hírül a police.hu.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a napokban vádemelési javaslattal zárt le egy 2013. őszén elrendelt nyomozást. A rendelkezésre álló adatok szerint egy nyíregyházi, illetve nyírbátori illetőségű testvérpár diót eladásra kínáló internetes hirdetésre jelentkezett. A 26 éves A. Roland és a 32 éves A. Sándor megállapodott három férfival, hogy négy mázsa dióbelet vásárolnak tőlük 729.000 forintért. Október 18-án a megyeszékhelyen beszéltek meg találkozót, ahol az árut átpakolták a gyanúsítottak kocsijába, mellyel A. Sándor elhajtott, mondván, hogy hamarosan hozza a kialkudott összeget. Öccse közben egy kávézóban ült le a későbbi sértettekkel. Pár perc múlva telefonhívásra hivatkozva arrébb sétált, majd beugrott az autóba, mellyel bátyja jött vissza érte és elhajtottak. A hoppon maradt három férfi ott maradt dió és pénz nélkül.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai még aznap elfogták a feltételezett elkövetőket, akiket lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával hallgattak ki. A nyomozók lefoglalták az eltulajdonított dió egy részét is. Az ügy iratait a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek - olvasható a rendőrség honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!