Nyíregyháza hírei

2014.02.12. 12:54

SzMPP-sajtótájékoztató | Szociáldemokraták: „valós baloldali alternatívát kínálunk”

Nyíregyháza - „8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás” – ezzel a szlogennel hirdette meg választási programját a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja. Minderről Schmuck Andor, a párt elnöke számolt be szerdán nyíregyházi sajtótájékoztatóján.

Nyíregyháza - „8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás” – ezzel a szlogennel hirdette meg választási programját a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja. Minderről Schmuck Andor, a párt elnöke számolt be szerdán nyíregyházi sajtótájékoztatóján. Szólt arról is, hogy a szociáldemokraták valamennyi egyéni választási kerületben felkészült jelölteket indítanak, akik valódi baloldali alternatívákat kínálnak a választópolgároknak. Bemutatta a párt jelöltjeit megyénkben: dr. Terebesiné Kovács Éva (1. OEVK), Koji Attiláné (2. ORVK), Kiss László (3. OEVK), Sipos László (4. OEVK), Guthy Máté (5. OVK), Németh György (6. OEVK).

Schmuck Andor kitért a kampány állami támogatására is. Mint kiemelte, a szociáldemokratáknak járó 600 millió forintot szétosztják hátrányos helyzetű emberek között, az adófizetők pénzét nem költik óriásplakátokra és kampányrendezvényekre. A szociáldemokraták azt vallják: nyugodt, tisztességes politikai közeg kell, elhatárolódnak a jobboldali és baloldali szélsőségektől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!