Nyíregyháza hírei

2014.02.25. 13:41

Újabb sorozatbetörőt fogtak

A rakamazi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint az elmúlt időszakban több Timáron elkövetett vagyon elleni bűncselekménnyel hozható összefüggésbe - adta hírül a police.hu.

A rakamazi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint az elmúlt időszakban több Timáron elkövetett vagyon elleni bűncselekménnyel hozható összefüggésbe - adta hírül a police.hu. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást J. László 30 éves timári lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2014. január 25-én egy timári lakásba betört, ahonnan különböző szerszámokat tulajdonított el.

A rendőrök a bejelentést követően megkezdték az adatgyűjtést és az ismeretlen elkövető felkutatását. A nyomozás 2014. február 24-én vezetett eredményre, amikor a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható J. Lászlót elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A férfi lakásán tartott házkutatás alkalmával a rendőrök a betörésből származó értékeket megtalálták és lefoglalták.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a férfi a településen elkövetett további kilenc vagyon elleni bűncselekménnyel is összefüggésbe hozható, ezért bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását - olvasható a rendőrség honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!