Nyíregyháza hírei

2014.03.28. 15:47

Az ifjú szobrásztehetség is várja a tavaszt

Nyíregyháza -  Nem tréfa: április elsején nyílik a Tavaszvárók című kiállítás. Háziné Szikora Éva, a Benczúr Gyula Kör alkotója és Németh Richárd, a Nyíregyházi Művészeti Szakközépiskola szobrász szakos ifjú tehetségének tárlata az Alvégesi Művelődési Házban (Honvéd u. 41.) nyílik.

Nyíregyháza -  Nem tréfa: április elsején nyílik a Tavaszvárók című kiállítás. Háziné Szikora Éva, a Benczúr Gyula Kör alkotója és Németh Richárd, a Nyíregyházi Művészeti Szakközépiskola szobrász szakos ifjú tehetségének tárlata az Alvégesi Művelődési Házban (Honvéd u. 41.) nyílik. A vendégeket Mészáros Szilárd a Váci Mihály Kulturális Központ igazgatója köszönti, a kiállítást pedig Lipták Lajos önkormányzati képviseli gondolatai vezetik fel. Stílszerűen Tóth Árpád Tavaszra várva című verse csendül fel Lipcsey István jóvoltából. Az alkotásokat április 11-ig lehet megtekinteni az Alvégesiben.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!