Nyíregyháza hírei

2014.03.12. 14:27

Csempészcigi a csomagtartóban - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. március 11-én történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. március 11-én történt események összefoglalója.

A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2014. március 11-én Fülesd belterületén ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő férfit. A rendőrök a gépjármű utasterének átvizsgálásakor a hátsó ülésen fekete fóliába csomagolva, több mint kétmillió forint értékű feltehetően csempészett cigarettát találtak. A rendőrök a sofőrt és a cigarettát átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást T. Kálmán 55 éves kótaji lakos ellen. A férfi 2014. március 11-én egy ibrányi családi ház udvarára bement és onnan eltulajdonított egy kerékpárt. A nyomozás adatai szerint a férfi azért lopta el a kerékpárt, mert nem akart gyalog hazamenni. A rendőrök a kótaji lakost elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást D. János 30 éves gávavencsellői, T. János 29 éves és V. Csaba 28 éves balsai lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a társaság tagjai 2014. március 11-én egy balsai telephelyen mintegy 2 tonna baromfitápot teherautóra pakoltak és megkísérelték eltulajdonítani. A három férfit a biztonsági őr tetten érte és értesítette a rendőrséget. A rendőrök a három férfit elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!