Nyíregyháza hírei

2014.03.27. 14:31

Folytatódik a Petőfi tér felújítása

Nyíregyháza -  A NYÍRVV Nonprofit Kft. a tavalyi évben kezdte el a munkálatokat, mely során megtisztítottuk a Petőfi szobrot, 26 tonna gyöngykavicsot terítettünk szét a téren, kicseréltük a padokat és a hulladékos szelencéket.

Nyíregyháza -  A NYÍRVV Nonprofit Kft. a tavalyi évben kezdte el a munkálatokat, mely során megtisztítottuk a Petőfi szobrot, 26 tonna gyöngykavicsot terítettünk szét a téren, kicseréltük a padokat és a hulladékos szelencéket. Idén tavasszal pedig csaknem 100 tő babérmeggyet telepít el társaságunk a kiszáradt, elöregedett madárbirsek helyére. Az örökzöld cserje fehér virágú, visszametszés után pedig vörös hajtást hoz, így a sövénynek folyamatosan lesz díszítőértéke. A park talajának tápanyag utánpótlását környezetkímélő módon a Nyíregyházi Állatparktól kapott szerves trágyával végzik el munkatársaink. A Petőfi téren az elkövetkezendő időszakban még füvesítés, és további díszcserjék telepítése várható.

- NYÍRVV Nonprofit Kft. - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!