Nyíregyháza hírei

2014.03.01. 11:13

Hármas karambol miatt kellett lezárni a Vasvári Pál utcát

Nyíregyháza - Az Északi körút és az Árok utca közti szakaszát egy sérüléssel és jelentős kárral járó hármas karambol miatt kellett lezárni szombat délelőtt Nyíregyházán a Vasvári Pál utcát.

Nyíregyháza - Az Északi körút és az Árok utca közti szakaszát egy sérüléssel és jelentős kárral járó hármas karambol miatt kellett lezárni szombat délelőtt Nyíregyházán a Vasvári Pál utcát.Egy Suzuki tartott a Vasvári Pál utcán a belváros irányából az Északi körút felé szombat délelőtt. Vele szemben egy Chevrolet és egy Opel közlekedett az úton. Az Őz közhöz érve az előrébb haladó Chevrolet vezetője balra akart egy parkolóba kanyarodni. Valamit valaki elhibázott, mert a Suzukival frontálisan összeütköztek, és a keresztbe fordult Chevroletbe a mögötte érkező Opel is beleütközött.

A mentők egy személyt vittek sérülés miatt kórházba, a rendőrség pedig az érintett szakasz lezárása mellett indított eljárást a felelősség megállapítása érdekében. Az anyagi kár biztosan meghaladja a fél millió forintot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!