Nyíregyháza hírei

2014.03.18. 10:41

Kórházi szarka

Tucatnyi alkalommal lopott várótermekben a betegektől egy nő a nyíregyházi rendőrök gyanúja szerint - adta hírül a police.hu.

Tucatnyi alkalommal lopott várótermekben a betegektől egy nő a nyíregyházi rendőrök gyanúja szerint - adta hírül a police.hu. 2014. március 17-én a nyíregyházi kórház biztonsági szolgálata jelezte a közelben szolgálatot teljesítő rendőröknek, hogy egy gyanús nőre figyeltek fel. Ezzel egy időben jelentették be a rendőrség ügyeletére, hogy az egyik váróteremben egy idős asszony táskájából ellopták a pénztárcáját. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai a biztonsági őrök közreműködésével átvizsgálták az intézmény területét és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható asszonyt. Az eltulajdonított pénzt a rendőrök lefoglalták, azóta vissza is adták a tulajdonosnak.

A 39 éves Gy. Andrea kihallgatásán további tizenegy hasonló lopást ismert be a nyomozóknak. Valamennyi bűncselekményt a kórházban ellátásra váró betegek figyelmetlenségét kihasználva követte el az elmúlt hetekben, a helyszíneket meg is mutatta a rendőröknek. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával folytatja az eljárást - olvasható a rendőrség honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!