Nyíregyháza hírei

2014.03.27. 19:55

Marik Sándor: Árnyalatok

Nyíregyháza - Az egykori újságíró (Marik Sándor 1965–2004 között dolgozott a Kelet-Magyarország Szerkesztőségében hírlapíróként, szerkesztőként) könyvét csütörtök délután mutatták be Nyíregyházán, a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtárban.

Nyíregyháza - Az egykori újságíró (Marik Sándor 1965–2004 között dolgozott a Kelet-Magyarország Szerkesztőségében hírlapíróként, szerkesztőként) könyvét csütörtök délután mutatták be Nyíregyházán, a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtárban. A Szabolcs-Szatmár-Beregi Szemle szerkesztésében egykori társ, és barát Zöldi László újságíró, sajtótörténész ismertette a kötetet, ami a 2004–2014 közötti években megjelent írásokból közölt válogatás. Többek között interjúkat, portrékat, valamint riportokat olvashatunk Marik Sándor amerikai, kínai, tunéziai útjairól. Helyet kaptak benne azok, akik elszármaztak a megyéből, és azok is, akik itt találták meg számításukat. A kötet tisztelgés kiemelkedő teljesítmények előtt, egyben helytörténeti jelentőségű is. A szerző idén 70 éves.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!