Nyíregyháza hírei

2014.03.06. 14:37

Munkába tartott amikor elgázolta

Nyíregyháza, Nyírtelek - A helyszínen összegyűjtött anyagmaradványok alapján a rendőrök egy szürke színű gépkocsit kerestek, amit néhány órán belül megtaláltak - adta hírül a police.hu.

Nyíregyháza, Nyírtelek - A helyszínen összegyűjtött anyagmaradványok alapján a rendőrök egy szürke színű gépkocsit kerestek, amit néhány órán belül megtaláltak - adta hírül a police.hu. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt március 5-én 21 óra 20 perckor a 38-as számú főúton, Nyíregyháza és Nyírtelek között. A rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy 40 éves nyírteleki férfit elgázolt egy gépkocsi, amelynek sofőrje megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott.

A bejelentést követően a Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság és a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti osztályainak munkatársai megkezdték a baleset helyszínelését és az ismeretlen gépkocsivezető felkutatását. A helyszínen összegyűjtött anyagmaradványok alapján a rendőrök egy szürke színű gépkocsit kerestek. A széleskörű adatgyűjtés eredményeképpen a rendőrök néhány órán belül eljutottak egy nyíregyházi gyár parkolójába, ahol találtak egy szürke színű gépkocsit, amelynek karosszériáján jól látható sérülések voltak.

A rendőrök a jármű sofőrjét a gyárban megtalálták, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A 39 éves M. András nyírteleki lakost segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a baleset körülményeit szakértő bevonásával vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!