Nyíregyháza hírei

2014.03.16. 13:12

Négy fiatal rabolt Nyíregyházán

Nyíregyháza - A rendőrség néhány órán belül elfogta a négy fiatalt, akik egy 33 éves férfit kiraboltak.

Nyíregyháza - A rendőrség néhány órán belül elfogta a négy fiatalt, akik egy 33 éves férfit kiraboltak.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányságon 2014. március 15-én tett feljelentést ismeretlen tettesek ellen egy 33 éves nyíregyházi férfi. A rendelkezésre álló adatok szerint a sértettet 2014. március 15-én 3 óra 30 perckor Nyíregyházán, a Család utcán négy férfi megtámadta. Az egyik támadó ellökte, amitől a férfi a földre esett. Társai átkutatták a férfi zsebeit és táskáját, elvették mobiltelefonját és pénzét, majd elmenekültek. A rendőrök megkezdték az adatgyűjtést és az ismeretlen elkövetők felkutatását, melynek eredményeképpen néhány órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható négy fiatalt.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya Z. János 19 éves, M. Richárd 18 éves nyíregyházi lakosok valamint társaik egy 15 éves nyíregyházi és egy 16 éves besztereci fiú ellen őrizetbe vételük mellett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!