Nyíregyháza hírei

2014.04.03. 16:40

Fidesz sajtótájékoztató

Nyíregyháza – Április 6-án, vasárnap a magyaroknak választaniuk kell, hogy az ország haladjon-e tovább a reményteli úton, vagy hagyjuk, hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak.

Nyíregyháza – Április 6-án, vasárnap a magyaroknak választaniuk kell, hogy az ország haladjon-e tovább a reményteli úton, vagy hagyjuk, hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak. Utóbbinak az esélye minden egyes elveszett szavazattal nő! – fogalmazott Román István fideszes országgyűlési képviselő, majd rámutatott: a Jobbik szintén Orbán Viktor ellenzése, aki tehát a Jobbikra szavaz, az az ellenzéket erősíti. – Minden egyes más pártra leadott voks nem segíti, hanem gyengíti Orbán Viktor munkáját. A magukért beszélő eredmények, sikerek felét sem tudta volna elérni Magyarország miniszterelnöke az elmúlt 4 évben, ha nem lett volna ilyen erős többsége! Ez a kulcsa az elkövetkezendő évek cselekvőképességének is, Orbán Viktor csak egy ugyanilyen erős választói felhatalmazással tudja tovább folytatni a rezsicsökkentést, a munkahelyteremtést, a családok terheinek csökkentését! Ma Magyarország stabil, erős európai ország. A Jobbik térnyerése azonban veszélyeztetné ezt, a munkahelyeket, a növekedést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!