Nyíregyháza hírei

2014.04.01. 19:46

Jobbik-sajtótájékoztató: "A választási kampányt a Jobbik nyerte"

Nyíregyháza - Kedden megyénk több pontján tartott lakossági fórumot Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje.

Nyíregyháza - Kedden megyénk több pontján tartott lakossági fórumot Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje. Az ezeket megelőző sajtótájékoztatóin elmondta: kijelenthető, hogy a választási kampányt a Jobbik nyerte, hiszen amíg a Fidesz és az MSZP gyűlöletkampányt, politikai iszapbirkózást folytatott, addig a Jobbik valódi programot mutatott fel, meghallgatta az emberek véleményét, nyíltan beszélt a megoldásért kiáltó problémákról, és konkrétan felvázolta, hogyan képzeli el Magyarország jövőjét április 6-a után, amennyiben a választók többsége bizalmat szavaz a rend, az elszámoltatás és az igazságosság pártjának.

– A baloldal támogatottsági mutatóit már túlszárnyaltuk, meggyőződésünk, hogy a Fidesz sem legyőzhetetlen, de ehhez az szükséges, hogy minden választó éljen a szavazati jogával vasárnap, és támogassa a Jobbik helyi képviselő-jelöltjét, valamint országos listáját is a voksával. Az is lényeges, hogy erre buzdítsák, mozgósítsák a rokonaikat, barátaikat is – fogalmazott Vona Gábor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!