Nyíregyháza hírei

2014.04.29. 15:42

Megyei programkavalkád május elsején

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Itt megtekintheti, milyen programok várják önöket május elsején Szabolcs-Szatmár-Beregben.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Itt megtekintheti, milyen programok várják önöket május elsején Szabolcs-Szatmár-Beregben.

A Kelet-Magyarországban és a Szon.hu-n korábban közölt nyíregyházi május 1-i programok közül a 8 órai kezdéssel meghirdetett örökösföldi és a 14 órára kiírt kertvárosi programok téves információkon alapulnak. Ilyen programok nem lesznek.

A szerkesztőségünkbe eljuttatott információk alapján az alábbi május 1-i nyíregyházi programokról tudunk beszámolni:

Nyíregyháza

10 óra: Majális a Bujtosi Városligetben: Y2K divatshow, zumba, fellép az Igrice Néptáncegyüttes, a Re-Flex Moderntánc Stúdió, sztárvendég Radics Gigi és Liszter Sándor. Kísérő programok: egész napos vidámpark, vásári forgatag, arcfestés, íjász udvar. 

10 óra: Majális a Mustárházban: Bográcsolás, fellép az Én és a Többiek, a Van zenekar és a Szüret Utcza. 

11 óra: Majális a Sóstói Múzeumfaluban: Fellép a Lókötő néptáncegyüttes, az Eastern Eagles Line Dance Country Club táncegyüttes, a Burattino bábszínház, kardbemutatót tart a Simonyi Óbester Magyar Szablyavívó Iskola, zenél a Szívtiproll együttes, vurstli, szekerezés, íjászat, gasztro-udvar, népi játékok, kézműves foglalkozások és kismesterség-bemutatók. 

12 óra: Majális a Borbányai Művelődési Házban (Margaretta utca 50.): Családi vetélkedők, fellép az Alvégesi Tánccsoport, a Főnix Balett Stúdió. Kék Delfinek Majorette Csoport, majd Barkóczi Beáta indiai táncbemutatója. 

13.30 óra: Majális a Mandabokori Művelődési Házban (Jegenye utca 19.): Májusfa állítás, fellép a Breakin Kids, a Dongó Együttes, a Folk N Break, a Rozsréti Népdalkör, a Kálmánházi Néptánccsoport és a Napfény Lányai Hastánc Csoport. 

Nyírbátor

10 óra: Városi majális (Papok rétje, Károlyi út): Zenés ébresztő, Zumba show, főzőverseny, aszfaltrajzverseny, kézműves foglalkozás, arcfestés, fellép a Bátor Mazsorett Egyesület, a Burattino Bábszínház, Katonadalokat ad elő a Nyírbátori Nyugdíjas Határőrök Egyesülete. 

Nyírbogdány

10 óra: Nyírbogdányi majális és családi nap (általános iskola mögötti sportpálya): zenés ébresztő, főzőverseny, Vogue Modellügynökség bemutatója, fellép Torma Kata és a Street Dance tánccsoport. Sztárvendég Hevesi Tamás. 

Pátyod

7 óra: „Hagyományos Pátyodi Majális” (dr. Antall József Oktatási Kulturális és Szabadidő Központ, Kossuth Lajos út 41.): Képzőművészeti kiállítás, májusfa állítás, népművészeti vásár, főzőverseny, gasztronómiai bemutatók, rézfúvósok bemutatója, sétavonatozás, rajzverseny. Fellép a Desperado, a Zanzibár, a Napraforgó meseszínpad és Lórán Barnabás. 

Tiszavasvári

8 óra: Múzeumi Majális (Szentmihályi tér): KRESZ-teszt, lángosevő verseny, kerékpáros ügyességi verseny, fellép a Tiszavasvári Fúvószenekar. 

Nyírtelek

9 óra: Mosolygós Sportmajális (Városi Sportcentrum): Kispályás labdarúgó majális kupa, ugrálóvár, trambulin, szabadtéri sportjátékok és vetélkedők. 

Ibrány

10 óra: Járási Polgárőr Fesztivál: Kispályás labdarúgó torna, csülkös ételek főzőversenye, fellép Rokker Zsolti. Ibrány, Városi Sportcentrum

Demecser

10 óra: Majális (Művelődési Ház udvara, szabadtéri színpad): Demecseri fúvószenekar, Szivárvány Néptánccsoport, Gyöngykoszorú Népdalkör, Soltész Rezső koncert, kirakodóvásár. 

Máriapócs

10 óra: „Utolsó Mohikánok” (Hungaricum Vendégház): Zenés Lovasfogatok felvonulása, horgászverseny, rendhagyó irodalom óra, Mandala Dalszínház előadása. Fellép a Fodorinta Néptánc együttes és a Királyhelmeci Népdalkör.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!