Nyíregyháza hírei

2014.04.14. 09:37

Rendőrségi hírek a megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. április 13-án történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. április 13-án történt események összefoglalója. A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást N. Bertalan 33 éves halászteleki lakos valamint K. József 42 éves és K. Józsefné 42 éves tunyogmatolcsi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a társaság 2014. április 13-án Tunyogmatolcs belterületén szóváltásba keveredett egy 16 éves és egy 26 éves máriapócsi fiatallal. A 26 éves fiatalembert bántalmazták és az általa vezetett személygépkocsi szélvédőjét betörték. A rendőrök a két férfit és a nőt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. Attiláné 35 éves nyíregyházi lakos ellen. A nő 2014. április 13-án egy nyíregyházi áruházból különböző élelmiszereket, kozmetikai cikkeket a táskájába elrejtve kísérelt meg eltulajdonítani. A nyíregyházi nőt a biztonsági őr tetten érte és értesítette a rendőrséget. A rendőrök B. Attilánét elfogták a rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse garázdaság vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást J. Attila 38 éves buji lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. április 13-án Buj belterületén előzetes szóváltást követően bántalmazott egy 17 éves nyíregyházi fiút. A rendőrök a buji férfit elfogták a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták - adta hírül a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!