Nyíregyháza hírei

2014.04.08. 14:25

Új főszerkesztő a Kelet-Magyarország élén

Nyíregyháza - Változás történt a Kelet-Magyarország főszerkesztői posztján: a lapot kiadó Inform Média Kft. ügyvezető igazgatója, Josef Kogler április 8-án adta át a kinevezést Nyéki Zsolt korábbi főszerkesztő-helyettesnek, aki 22 éve dolgozik Szabolcs-Szatmár-Bereg megye napilapjánál.

Nyíregyháza - Változás történt a Kelet-Magyarország főszerkesztői posztján: a lapot kiadó Inform Média Kft. ügyvezető igazgatója, Josef Kogler április 8-án adta át a kinevezést Nyéki Zsolt korábbi főszerkesztő-helyettesnek, aki 22 éve dolgozik Szabolcs-Szatmár-Bereg megye napilapjánál. Az elmúlt kilenc évben a kiadó vállalat Kiss László lapcsoport főszerkesztő irányításával koordinálta a hozzá tartozó három, megyei napilap (a Kelet-Magyarországon kívül a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Észak-Magyarország, valamint a Hajdú-Bihar megyei Napló) szerkesztőségi munkáját. Ez a gyakorlat a továbbiakban is megmarad, ám Dr. Angyal Sándor nyugdíjba vonulása (vagyis kilenc év) után újra a szerkesztőség kollektívájából töltik be a lap főszerkesztői posztját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!