Nyíregyháza hírei

2014.04.01. 11:58

Zelkes delegáció járt Spanyolországban

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium Zelk Zoltán Angol és Német Kéttannyelvű Tagintézményének diákjai és tanárai a Comenius program keretén belül nemrégiben egy héten keresztül Spanyolországban használhatták angol nyelvtudásukat és gyarapíthatták ismereteiket az Európai Unió hét másik tagállamából érkezett csoportokkal beszélgetve.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium Zelk Zoltán Angol és Német Kéttannyelvű Tagintézményének diákjai és tanárai a Comenius program keretén belül nemrégiben egy héten keresztül Spanyolországban használhatták angol nyelvtudásukat és gyarapíthatták ismereteiket az Európai Unió hét másik tagállamából érkezett csoportokkal beszélgetve. Az egy hét gyorsan elszaladt, mindazonáltal a diákok és a tanárok egyaránt felejthetetlen élményekkel gazdagodva tértek haza.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!