Nyíregyháza hírei

2014.05.19. 11:22

Alvó bácsitól lopott a besurranó Nyíregyházán

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást J. Lászlóné 53 éves timári lakos ellen - adta hírül a police.hu.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást J. Lászlóné 53 éves timári lakos ellen - adta hírül a police.hu. A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2014. május 16-án napközben besurrant egy nyíregyházi lakásba, és az ott szundikáló bácsi mellől próbált meg pénzt, ruhát és tojást eltulajdonítani. Az asszony éppen távozni akart, de a sértett felébredt a zajra. A gyanúsított nem ijedt meg, még pénzt is próbált kérni férfitól. A bácsi ezt elutasította, mire a nő az összeszedett dolgokkal elmenekült a helyszínről. A rendőrök a másnapi bejelentést követően megkezdték az adatgyűjtést, melynek eredményeként május 18-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható asszonyt - olvasható a rendőrség honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!