Nyíregyháza hírei

2014.05.05. 17:05

Bánki-diadal a fináléban

Nyíregyháza - Az elődöntőt, a középdöntőt és a döntőt is megnyerte a nyíregyházi együttes az autótechnikai versenyen.

Nyíregyháza - Az elődöntőt, a középdöntőt és a döntőt is megnyerte a nyíregyházi együttes az autótechnikai versenyen.

Az Autószerelők Országos Egyesülete és az Autótechnika folyóirat szerkesztősége hűen a hagyományaikhoz ebben a tanévben is megrendezte az országos tanulmányi versenyt az AOE bázisiskoláinak. A nagy népszerűségnek és elismertségnek örvendő Autótechnika Országos Tanulmányi Verseny (AOTV) fináléjának a budapesti Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. központja és oktatócentruma adott otthont. A nyíregyházi Bánki Donát Műszaki Középiskola és Kollégium csapata az elődöntőt és a középdöntőt megnyerve jutott a végjátékba, ahol ismét az élen végzett.

– Az Autótechnika Országos Tanulmányi Verseny az Autószerelők Országos Egyesülete és az XMeditor Kft. Autó üzletága által már egy évtizedes hagyományú tanulmányi versenye, amelyet autószerelő és autóelektronikai műszerész szakmák tanulóinak ír ki – említette Dusza András, az XMeditor Group kommunikációs vezetője. A középdöntőbe nyolc, a fináléba pedig három együttes jutott be.

KM-LTL

Bővebben a kelet.hu-n és a  Kelet-Magyarország 2014. május 6-ai számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!