Nyíregyháza hírei

2014.05.21. 17:08

Együtt-PM sajtótájékoztató

Nyíregyháza - Magyarország és Szabolcs megye is megérdemel egy szolidáris Európai Uniót! – hangzott el az Együtt-PM szerdai sajtótájékoztatóján Nyíregyházán.

Nyíregyháza - Magyarország és Szabolcs megye is megérdemel egy szolidáris Európai Uniót! – hangzott el az Együtt-PM szerdai sajtótájékoztatóján Nyíregyházán. – Nem kétséges, az európai parlamenti választásoknak nemcsak globális, de belpolitikai következménye is lesz. Fontos, hogy minden párt, köztük az Együtt-PM is reális célokat tűzzön ki maga elé közvetlenül a választások előtt. Nem titkolt célunk, hogy két képviselőnk jusson ki Brüsszelbe – fogalmazott Juhász Péter, az Együtt-PM szövetség társelnöke.

– A Fidesz euroszkeptikus politikát képvisel, unión kívül eső alternatívákat kínál, ezzel szemben szövetségünk az unión belül keresi a válaszokat – érvelt Hajdu Nóra, az Együtt-PM európai parlamenti képviselőjelöltje. – Erős szövetségre van szükségünk, amely mindig kilábalhat egy krízisből. A korábbi gyenge gazdálkodást követően Európa bizonyította egységét, amit az Európai Parlamentben kívánunk tovább erősíteni – így Sértő-Radics István, a szövetség politikusa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!