Nyíregyháza hírei

2014.05.07. 15:01

Mindenki küldje be a tablófotóját!

De ne azt, amin te szerepelsz, hanem azt, amin az egész tabló van, feltéve ha idén készült. Szeretnénk minél többet megmutatni az idén készült megyénkbeli tablókból, ehhez kérnénk a segítségetek, kedves érettségiző osztályok!

De ne azt, amin te szerepelsz, hanem azt, amin az egész tabló van, feltéve ha idén készült. Szeretnénk minél többet megmutatni az idén készült megyénkbeli tablókból, ehhez kérnénk a segítségetek, kedves érettségiző osztályok!Milyen az idei tablódivat? A Facebookos cikinek számít már? Többek között ezt is szeretnénk kideríteni a tablómustrával, melynek során várjuk az idén érettségizők tablójának fotóit.

Nehogy már csak a kirakatok üvegein keresztül nézegethessük azokat az ötletes tablócsodákat! Ha a diákok is úgy akarják, akkor hamarosan nem kell majd körbesétálni a megyét, hogy minden végzős szemébe belenézhessünk, elég lesz ellátogatni hírportálunkra.

A feltöltött fotóval kapcsolatban feltétel, hogy jó minőségű legyen, a gyengébb minőségű, élvezhetetlen fotókat nem töltjük fel a galériába. Hajrá!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!