Nyíregyháza hírei

2014.05.18. 16:49

MSZP-sajtótájékoztató

Nyíregyháza – Hosszú évek után jó esély van arra, hogy újra baloldali többség legyen az Európai Parlamentben! – jelentette ki vasárnap nyíregyházi sajtótájékoztatóján Mesterházy Attila, a párt elnöke.

Nyíregyháza – Hosszú évek után jó esély van arra, hogy újra baloldali többség legyen az Európai Parlamentben! – jelentette ki vasárnap nyíregyházi sajtótájékoztatóján Mesterházy Attila, a párt elnöke. Hangsúlyozta: Európán kívül Magyarország számára csak rosszabb lenne az élet, ezért nem szabad teret engedni a Jobbiknak. Az MSZP ugyanakkor nem ért egyet azzal sem, hogy a Fidesz állandóan szabadságharcot, konfliktust generál. Az szocialisták a józan ész és az együttműködés, partnerség politikájában hisznek, mindezt persze a magyar nemzeti érdekek képviselete mentén.

– Öt programpontunk azokra a területekre fókuszál, amelyek Magyarországon és Európában is problémát jelentenek, ezért uniós szinten kell kezelni őket. Dr. Veres János és Mudri György megyei EP-képviselőjelöltek elképzeléseik között említették a kelet felé (is) nyitó komplex fejlesztési, beruházási programot, a szegényeknek kiutat mutató szociális felzárkóztatást, és a mezőgazdaság, vidék közös agrárpolitikán nyugvó érdemi képviseletét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!