Nyíregyháza hírei

2014.06.07. 18:14

Életmódnap a Vasutas Művelődési Házban

Nyíregyháza - Egész életre szóló változást indíthatott el a találkozás szombat délelőtt a Vasutas Művelődési Házban, ahol a testi, lelki egészség jegyében tartottak egészségnapot.

Nyíregyháza - Egész életre szóló változást indíthatott el a találkozás szombat délelőtt a Vasutas Művelődési Házban, ahol a testi, lelki egészség jegyében tartottak egészségnapot. Aki úgy érzete, hogy a modern kor okozta egészségkárosító hatásaitól szeretne megszabadulni, lehet, hogy a legjobb helyen járt. Erdélyi Zoltánné segítségével a paleo étrendről hallhattak, mi több ki is próbálhatták az így készült finomságokat.

Akinek a lelkét kellett újra rendezni, egy régi ismerősre találhattak Lippai Mariann ugyan hétköznapjait már nem Nyíregyházán éli, de gyakran visszalátogat, és erőt ad azoknak, akik elbizonytalanodtak.

Szakképzett segítséggel olyan mozgásformákat is elsajátíthattak a rendszeres mozgást egy ideje elhanyagolták, és ami az ülő foglalkozást űzők számára sem jelentett teljesíthetetlen kihívást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!