Nyíregyháza hírei

2014.06.13. 08:02

Valami betörte az autó ablakát

Napkor - Egyelőre nincs magyarázat arra a közlekedési eseményre, ami csütörtök este történt a 41-es főúton Napkor közelében.

Napkor - Egyelőre nincs magyarázat arra a közlekedési eseményre, ami csütörtök este történt a 41-es főúton Napkor közelében.Az elsődleges információ szerint egy Fiat tartott a 41-es főúton Apagy felől Napkor irányába. A 11-es km. szelvényt elhagyva, az egyenes vonalvezetésű úton a gépkocsi a jobb oldalával - visszapillantó tükörnél - nekiütközött valakinek, vagy valaminek. Az autó vezetője megállt, és miután átnézték a környezetet nem találtak senkit, de attól tartottak, hogy esetleg gyalogost sodortak el, értesítették a hatóságokat.

A kiérkező nyíregyházi mentők, rendőrök elkezdték az út menti művelt mezőgazdasági terület átkutatását, amihez a nyíregyházi és nagykállói tűzoltók adtak segítséget. A tűzoltók a keresésben is segítettek illetve megvilágították a területet, de nem találták meg az ütközés részesét. A gépkocsi visszapillantó tükre letört, jobb oldali ajtó üvege betört, és - a talán lentről fölfelé haladó mozgás nyomán - az ablak felső peremén is látszott kisebb porhúzás. Ezen túlmenően semmi nem maradt, ami tisztázhatná, hogy mivel ütközött a gépkocsi. A nyíregyházi rendőrkapitányság vizsgálja az érdekes baleset körülményeit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!